2013中考英语备考-语法过关测试(1)

2013-02-18 00:00:00来源:新东方网整理

1.There is ____ old woman in the car.

A./ B.the C.a D.an

2.We often go to the park ____ Sundays.

A.on B.in C.at D.from

3.My book ____ on the desk.

A.is B.am C.are D.be

4.Which language is ____ ,English, French or Chinese?

A.difficult B.the difficult

C.more difficult D.the most difficult

5.---- ____ book is this?

----It's Kate's.

A.When B.Why C.Where D.Whose

6.----Can you write a letter in English?

----No, I ____.

A.may not B.mustn't

C.can't D.needn't

7.I ____ my homework when Mike came last night

A.do B.was doing

C.am doing D.have done

8.He began to ____ English three years ago.

A.learn

B.learns

C.learned

D.learning

9.Jim is a driver, ____ he?

A.does

B.doesn't

C.is

D.isn't

10.“What's wrong ____ you?”the doctor asked.

A.from

B.with

C.for

D.at

答案

1.D 2.A
3.A 4.D
5.D 6.C
7.B 8.A
9.D 10.B

本文关键字: 新东方优能中学

微信扫码加入【初中群】免费领取

6G初中全科学习资料

更多资料
更多>>
更多内容

扫码加入【初中群】免费领取

初一至初三期中/月考试题

初中五科期中复习资料

更多>>
更多课程>>