2013中考英语备考-语法过关测试(2)

2013-02-18 00:00:00来源:新东方网整理

11.He is rich, ____ he isn't happy.

A.or

B.so

C.and

D.but

12.----Where is Alice?

----She ____ to the library.

A.goes

B.will go

C.has gone

D.had gone

13.“Help ____ to some meat, Mary, ”my aunt said to me.

A.themselves

B.ourselves

C.yourself

D.himself

14.We'll stay at home if it ____ tomorrow.

A.rain

B.rains

C.is raining

D.will rain.

15.The students ____ on a farm for ten days. Then they ____ to a factory.

Though they ____ back at school, they still remembered those farmers and workers.

A.have stayed; went; were

B.had stayed; go; are

C.have stayed; go; have been

D.had stayed; went; were

16.John is ____ English boy. We are in the same class

A.a B.an C.the D./

17.Please give ____ the apple.

A.me B.I

C.my

D.mine

18.“ ____ old are you?”“I'm twelve. ”

A.Who

B.What

C.Where

D.How

19.“Can you answer this question, Sam?”“No, I ____. ”

A.can't

B.needn't

C.mustn't

D.may not

20.They usually have a meeting ____ Monday.

A.in

B.for

C.on

D.at

答案

11.D 12.C
13.C 14.B
15.D 16.B
17.A 18.D
19.A 20.C

本文关键字: 新东方优能中学

微信扫码加入【初中群】免费领取

6G初中全科学习资料

更多资料
更多>>
更多内容

扫码加入【初中群】免费领取

初一至初三期中/月考试题

初中五科期中复习资料

更多>>
更多课程>>