2013中考英语备考-语法过关测试(3)

2013-02-18 00:00:00来源:新东方网整理

21.There ____ three balls in the box.

A.is

B.are

C.isn't

D.am

22.Kate was late for school yesterday, ____ she?

A.is

B.isn't

C.wasn't

D.was

23.Who is ____ , Tom, Mike or Jack?

A.careful

B.more careful

C.very careful

D.the most careful

24.Can you ____ English, Li Lei?

A.speak

B.say

C.tell

D.talk

25.Mr Li asked me ____ fishing with him.

A.go

B.to go

C.goes

D.going

26.He ____ in this school since 1995.

A.study

B.studying

C.has studied

D.will study

27.English isn't easy, ____ we like it.

A.but

B.and

C.or

D.so

28.I ____ my homework when my father came in.

A.do

B.will do

C.was doing

D.does

29.“How about coming to my party if you have time tomorrow?”I'll ask my mother

right away if she ____ me come.

A.let

B.lets

C.has let

D.will let

30.“Where are your new shoes?”“I've thrown them away, though they ____ only one month. ”

A.last

B.lasted

C.were lasted

D.are lasted

答案

21.B 22.C
23.D 24.A
25.B 26.C
27.A 28.C
29.B 30.B

本文关键字: 新东方优能中学

微信扫码加入【初中群】免费领取

6G初中全科学习资料

更多资料
更多>>
更多内容

扫码加入【初中群】免费领取

初一至初三期中/月考试题

初中五科期中复习资料

更多>>
更多课程>>