2013中考英语备考-语法过关测试(4)

2013-02-18 00:00:00来源:新东方网整理

31.There are many ____ in the fridge.

A.food

B.fruit

C.eggs

D.bread

32.They usually have the traditional turkey ____ Christmas Day.

A.from

B.at

C.in

D.on

33.Grandma prefers tea ____ coffee.

A.about

B.to

C.on

D.of

34.____ of the apples in the fruit bowl are soft and sweet.

A.Two-third

B.Second-third

C.Two-thirds

D.Second-thirds

35.Taxi doesn't run as ____ as an underground train.

A.fast

B.faster

C.fastest

D.more fast

36.After a long walk, the old man ____ be tired now.

A.can

B.must

C.has to

D.need

37.A: Is this ____ pocket calculator? B: No. It's ____.

A.your; his

B.yours; his

C.hers; mine

38.There are twenty teachers in this grade. Eight of them are women teachers

and ____ are men teachers.

A.the other

B.the others

C.others

D.other

39.Yangpu Bridge is one of ____ in the world.

A.bigger bridge

B.the biggest bridge

C.the biggest bridges

D.bigger bridges

40.Shanghai is in ____ east of China.

A./

B.an

C.a

D.the

答案

31.C 32.D
33.B 34.C
35.A 36.B
37.A 38.B
39.C 40.D

本文关键字: 新东方优能中学

微信扫码加入【初中群】免费领取

6G初中全科学习资料

更多资料
更多>>
更多内容

扫码加入【初中群】免费领取

初一至初三期中/月考试题

初中五科期中复习资料

更多>>
更多课程>>