2013中考英语备考-语法过关测试(5)

2013-02-18 00:00:00来源:新东方网整理

41.____ great day July 1, 1997 is!

A.How a

B.What a

C.how

D.What

42.____ human beings ____ animals can live without air.

A.Not only; but also

B.Both; and

C.Either; or

D.Neither; nor

43.We are going to have a sports meeting this coming Sunday. Have you ____ any events yet?

A.taken part in

B.joined in

C.entered for

D.joined

44.The old man wondered ____.

A.whether the American pilot had seen UFO

B.whether had the American pilot seen UFO

C.how had the American pilot seen UFO

D.that the American pilot had seen UFO

45.The museum is quite far. It will take you half ____ hour to go there by ____ bus.

A.an; /

B.an; a

C.a; /

D./; /

46.There is ____ milk left. We have to go and buy some at once.

A.a little

B.a few

C.few

D.little

47.American take-away food is quite different from ____.

A.We

B.ours

C.us

D.our

48.Wei Fang is young, but she plays ping-pong ____ her mother.

A.as good as

B.as well as

C.as better as

D.as best as

49.How did you make the child ____ while he was crying?

A.smile

B.to smile

C.smiles

D.smiling

50.It is ____ today. The radio says it won't stop raining until next week.

A.fine

B.wet

C.windy

D.cloudy

答案

41.B 42.D
43.A 44.A
45.A 46.D
47.B 48.B
49.A 50.B

本文关键字: 新东方优能中学

微信扫码加入【初中群】免费领取

6G初中全科学习资料

更多资料
更多>>
更多内容

扫码加入【初中群】免费领取

初一至初三期中/月考试题

初中五科期中复习资料

更多>>
更多课程>>