2013中考英语备考-语法过关测试(6)

2013-02-18 00:00:00来源:新东方网整理

51.English people use Mr, Mrs or Miss with their ____ names.

A.last

B.middle

C.given

D.first

52.I don't know if she ____ tomorrow. If she ____ , I'll call you.

A.comes; comes

B.will come; will come

C.will come; comes

D.comes; will come

53.----When shall we meet, this evening or tomorrow morning?

----I don't mind ____ time is OK.

A.All

B.Every

C.Either

D.Both

54.Tom's father often has lunch at the factory, ____ ?

A.has he

B.hasn't he

C.does he

D.doesn't he

55.It is quite warm here. You'd better ____ your coat

A.take off

B.put down

C.put on

D.take down

56.____ do you go to the cinema? Once a month.

A.How soon

B.How far

C.How often

D.How long

57.Hurry up, ____ we'll be late for school.

A.but

B.or

C.and

D.so

58.Don't play with the knife. You ____ hurt yourself

A.may

B.should

C.have to

D.need

59.I haven't milked the cow ____.

A.yet

B.already

C.never

D.just

60.Beijing is ____ beautiful city. It's ____ capital of China

A.a; a

B.the; the

C./; the

D.a; the

答案

51.A 52.C
53.C 54.D
55.A 56.C
57.B 58.A
59.A 60.D

本文关键字: 新东方优能中学

微信扫码加入【初中群】免费领取

6G初中全科学习资料

更多资料
更多>>
更多内容

扫码加入【初中群】免费领取

初一至初三期中/月考试题

初中五科期中复习资料

更多>>
更多课程>>