2013中考英语备考-语法过关测试(7)

2013-02-18 00:00:00来源:新东方网整理

61.Taiwan is ____ the east of China.

A.in

B.to

C.on

D.at

62.____ office is much smaller than ____.

A.Ours; yours

B.Our; yours

C.Theirs; our

D.Your; their

63.----Did she go to school when she was young?

----No. She taught ____ at home.

A.her

B.herself

C.hers

D.she

64.Neither of them ____ a worker.

A.am

B.are

C.is

D.were

65.September is ____ month of the year.

A.nine

B.ninth

C.the nine

D.the ninth

66.How often ____ you ____ to the park when you were in Tianjin?

A.do; go

B.did; go

C.will; go

D.have; gone

67.Mr Zhang felt a little tired, ____ he still went on working

A.and

B.so

C.or

D.but

68.He asked ____ they needed some more tea.

A.that

B.what

C.whether

D.which

69.Everyone must ____ the classroom ____.

A.ketp; cleaned

B.keeps; clean

C.keep; clean

D.keep; cleaning

70.This work is ____ for me than for you.

A.difficult

B.the most difficult

C.most difficult

D.more difficult

答案

61.A 62.B
63.B 64.C
65.D 66.B
67.D 68.C
69.C 70.D

本文关键字: 新东方优能中学

微信扫码加入【初中群】免费领取

6G初中全科学习资料

更多资料
更多>>
更多内容

扫码加入【初中群】免费领取

初一至初三期中/月考试题

初中五科期中复习资料

更多>>
更多课程>>