2013中考英语备考-语法过关测试(8)

2013-02-18 00:00:00来源:新东方网整理

71.It is one o'clock, but his father hasn't come back ____

A.already

B.still

C.too

D.yet

72.----Are those?

----No, they aren't. They're ____.

A.sheep; cows

B.sheep; cow

C.sheeps; cow

D.sheeps; cows

73.When they ____ at the village, it was already eleven o'clock

A.arrived

B.reached

C.got

D.came

74.Her grandma has ____ for three years.

A.died

B.been dead

C.death

D.die

75.----May I come in?

---- ____.

A.Yes, please

B.No, you couldn't

C.Yes, you must

D.No, you needn't

76.The factory ____ in 1958.

A.was built

B.is built

C.will built

D.built

77.You are a student, ____ ?

A.do you

B.aren't you

C.are you

D.don't you

78.Meimei went ____ Kate with her Chinese.

A.to help

B.help

C.helped

D.helps

79.Did you hear ____ ?

A.what did I say

B.what I said

C.I said what

D.what I say

80.Bill is ____ English teacher. He likes playing ____ football

A.a; the

B.an; the

C.a; /

D.an; /

答案

71.D 72.A
73.A 74.B
75.A 76.A
77.B 78.A
79.B 80.D

本文关键字: 新东方优能中学

微信扫码加入【初中群】免费领取

6G初中全科学习资料

更多资料
更多>>
更多内容

扫码加入【初中群】免费领取

初一至初三期中/月考试题

初中五科期中复习资料

更多>>
更多课程>>