2013中考英语备考-语法过关测试(9)

2013-02-18 00:00:00来源:新东方网整理

81.You are getting too fat. Eating too much is bad ____ your health

A.for

B.to

C.about

D.with

82.Who has picked ____ apples, Jim or mike, do you know?

A.many

B.much

C.more

D.the most

83.----Is ____ here today?

----No, Li Lei isn't here.

A.someone

B.somebody

C.everyone

D.anybody

84.----How far away is the samll village from London?

----It's about ____ kilometres.

A.seven hundred twenty two

B.seven hundred and twenty-two

C.seven hundreds and twenty-two

D.seven hundreds twenty-two

85.----Shall we go out for a walk?

----Sorry, I haven't finished my homework ____.

A.already

B.yet

C.still

D.ever

86.---- ____ do you go to the cinema?

----Once a week.

A.How often

B.How much

C.How long

D.How many

87.Neither the students nor the teacher ____ here. Where are they?

A.is

B.are

C.was

D.were

88.You usually have a sports meeting every term, ____ ?

A.have you

B.do you

C.haven't you

D.don't you

89.----Would you like to come to my birthday party?

---- ____.

A.No, I don't like

B.Yes, I'd love to

C.Quite well

D.Sure. That's right

90.----Whose skirt is it?

----It may be ____.

A.my sister

B.my sisters

C.my sister's

D.my sisters's

答案

81.A 82.C
83.C 84.B
85.B 86.A
87.A 88.D
89.B 90.C

本文关键字: 新东方优能中学

微信扫码加入【初中群】免费领取

6G初中全科学习资料

更多资料
更多>>
更多内容

扫码加入【初中群】免费领取

初一至初三期中/月考试题

初中五科期中复习资料

更多>>
更多课程>>