2013中考英语备考-语法过关测试(10)

2013-02-18 00:00:00来源:新东方网整理

91.Some people were reading in the library. Miss Yang asked me ____ loudly

there.

A.speak

B.don't speak

C.not speak

D.not to speak

92.The flowers ____ every day, or they'll die.

A.must water

B.should water

C.can be watered

D.must be watered

93.Though they had cleaned the floor, there was still ____ rice on it.

A.little

B.a little

C.few

D.a few

94.John ____ the factory since 1984. He is one of the oldest workers here now.

A.came to

B.comes to

C.has been in

D.has come to

95.I'll catch up with Lucy before she ____ the finishing line.

A.reach

B.is reaching

C.reaches in

D.will reach

96.----We are going to have a picnic tomorrow. What's the weather like, Mike?

----Why not ____ the radio and listen to the weather report?

A.turn on

B.turn off

C.take away

D.find out

97.----Excuse me. Could you tell me ____ ?

----Certainly.

A.when can I get to the station

B.I can get to which station

C.which station can I get to

D.how I can get to the station

98.She worked ____ quietly ____ no one knew she was there.

A.so; as

B.so; that

C.too; to

D.very; that

99.“Please ____ me your new story-book tomorrow, ”Lucy said.

A.to bring

B.bring

C.to take

D.take

100.English people often talk about ____. So when you meet someone in England,

you should say, ____ ?

A.weather; It's a fine day, isn't it

B.age; How old are you

C.name; What's your name, please

D.time; What's the time now

答案

91.D 92.D
93.B 94.C
95.C 96.A
97.D 98.B
99.B 100.A

本文关键字: 新东方优能中学

微信扫码加入【初中群】免费领取

6G初中全科学习资料

更多资料
更多>>
更多内容

扫码加入【初中群】免费领取

初一至初三期中/月考试题

初中五科期中复习资料

更多>>
更多课程>>